Fillimi | Mbështetja

Mbështetja

Të nderuar udhëtarë,

Ju lusim që ndryshimin e datës së udhëtimit ose anulimin e aviobiletës ta bëni nëpërmjet kësaj forme:

Në fushën “Mesazhi juaj” shënoni ndryshimet e sakta që ju dëshironi ti bëni:

  • ndryshimi i datës së nisjes dhe / ose datës së kthimit
  • ndryshimi i kohës së nisjes dhe / ose kohës së kthimit
  • anulimi
  • emrat e udhëtarëve për të cilët aplikohet ndryshimi ose anulimi

Emri juaj (obligative)

Email adresa juaj (obligative)

Subjekt

Mesazhi juaj

Kërkesa per ndryshimin e rezervimit nuk do të thotë se ajo ndryshohet automatikisht.

Konfirmimin e ndryshimit apo anulimit do të merrni në e-mail-in tuaj.

Për mbështetje edhe informata për klient, jemi të hapur çdo ditë pune prej orës 08:00 deri në ora 18:00. Ne fundjavë dhe gjatë festave 9:00 deri në 17:00.