Vendi i nisjes (shkruani emrin e qytetit ose të aeroportit)
Vendi i arritjes (shkruani emrin e qytetit ose të aeroportit)
Nisja
Kthimi
Vendi i nisjes
Vendi i arritjes
Nisja
Vendi i nisjes
Vendi i arritjes
Nisja
Vendi i nisjes
Vendi i arritjes
Nisja
Njerëzit me moshë 25 vjeç e më shumë
Të rriturit *
Fëmijët nën 12 vjet
Fëmijët *
Foshnje deri në 2 vjet
Fëmijët *
Klasa
Me ndalesë
04
03
01

KUSHTET

Kushtet e biletës

  • Çmimet janë për fluturime kthyese
  • Në cmim është i përfshire bagazhi
  • Ndryshimi i datës së fluturimit është i mundur me pagesë shtesë
  • Në çmim janë të përfshirë të gjitha taksat tjera

Linja ajrore

Turkish Airlines (TK)

ME RENDËSI Ju rekomandojmë blerjen e biletave ajrore me kartelë krediti në kohën e rezervimit. Ruajtja dhe mbajtja e rezervimeve me çmim special/aksional, në bazë të kushteve të linjave ajrore, për fat të keq nuk është i mundur. Poashtu, ju rekomandojmë që në momentin e blerjes së avio biletës të bëni blerjen e polisës së sigurimit në udhëtim, gjë që mund të bëhet në hapin e tretë të procesit të rezervimit.

 

Orari i punës se AVIOBILETA TMC:

  • Çdo ditë pune nga ora 09:00 deri 18:00
  • E shtunë 10:00 – 16:00

Telefon:+381 38 600 001

E-mail: aviobileta@aviobileta.com